Sunday, July 24, 2011

4 June 2011 Hanya Tinggal Satu Langkah je lagi..

Posted by Ash at 3:28 PM
hehe...dah lame xupdate blog ni...akhir2 ni asyik bz je ngan bos nk g travel lagi..macam2 r...erm..harini nk citer pasal tarikh 4 June 2011..nk kate happy pun ade gementar pun ade...macam tak percaya akhirnya aku menjadi tunangan pada wan mohd sofie..8 bulan kami menyemai cinta akhirnya kami ditunangkan...majlis serbe sederhana..aku happy sangat2...

Segala persiapan yg aku buat biase2 je..hantaran 9 berbalas 7 dr pihak lelaki...semua ahli keluarga datang..seronok sangat leh kumpul ramai2..yg best ye baju tu akk ipar aku yg wat..walaupun simple tp tetap nampak cantik..dengan make up hasil tangan aku sendiri..selama ni asyik duk make up org je...harini aku make up sendiri...puas sangat2...biar ar org xpuji pun janji bie aku puji...aku nmpak cantik hahahaha.....ni koleksi gambar tunang ktorg...hehehe






Majlis kami just agendanya sarung cincin je...tarikh nk langsung,berapa hantaran semua serah kat kami...hehehe...bile kami nk kawin tu kena tguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....hehehe

p/s - doakan kami cepat2 naik pelamin ye amin......

0 comments on "4 June 2011 Hanya Tinggal Satu Langkah je lagi.."

Post a Comment

Sunday, July 24, 2011

4 June 2011 Hanya Tinggal Satu Langkah je lagi..

hehe...dah lame xupdate blog ni...akhir2 ni asyik bz je ngan bos nk g travel lagi..macam2 r...erm..harini nk citer pasal tarikh 4 June 2011..nk kate happy pun ade gementar pun ade...macam tak percaya akhirnya aku menjadi tunangan pada wan mohd sofie..8 bulan kami menyemai cinta akhirnya kami ditunangkan...majlis serbe sederhana..aku happy sangat2...

Segala persiapan yg aku buat biase2 je..hantaran 9 berbalas 7 dr pihak lelaki...semua ahli keluarga datang..seronok sangat leh kumpul ramai2..yg best ye baju tu akk ipar aku yg wat..walaupun simple tp tetap nampak cantik..dengan make up hasil tangan aku sendiri..selama ni asyik duk make up org je...harini aku make up sendiri...puas sangat2...biar ar org xpuji pun janji bie aku puji...aku nmpak cantik hahahaha.....ni koleksi gambar tunang ktorg...hehehe






Majlis kami just agendanya sarung cincin je...tarikh nk langsung,berapa hantaran semua serah kat kami...hehehe...bile kami nk kawin tu kena tguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....hehehe

p/s - doakan kami cepat2 naik pelamin ye amin......

No comments:

Post a Comment

 

Erti Perjalanan Hidup Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal