Tuesday, September 14, 2010

keje giler?

Posted by Ash at 11:33 PM
Petang raya kedua aku ngan zack beraya ke umah ilah dekat kubang parit..kesempatan itu aku guna untuk ronda2 di kampung D****** B*****...just suka2..je..kalu jumpe alhamdulilah...tp ptg tu nasib xmenyebelahi ktorg..xjumpe...ktorg pun pg r beraya umah reda n ana...mlm tu dalam keletihan..aku xlayan dh msj masuk...esk pagi ye aku br check msj dr sape..terkejut aku..bile zack kate dia dh tahu kat mn tempat tu...dl tghari zack mai amik aku...ktorg beraya umah kembar n aisha...ptg tu sempat lg aku meronda kat area tu lg...tp kali ni Allah permudahkan jalan..aku jumpe jugak..tp dada aku berdebar..Allah sj yg tahu..smpai zack tegur..nape tangan ko smpai pucat xder darah..pastu sejuk sgt tangan aku time tu..ya Allah..teruk sgt aku rase...siap cover muka ngan speck hitam yg tak tahan tu..gelak besar aku ngan zack mase tu...tp semua tu xberakhir smpai situ je..raya kelima hawa lak..nk kenal..aduh..aku kate xyah ar lalu ikut situ..degil jugak nk lalu..lalu ar..bile dh lalu..aku tunjuk je..siap nk masuk...ish2..lebih2 sungguh minah tu..tp aku tahu dia sj nk acah aku..nk suh aku gelabah..mmg aku gelabah beb...dalam dada ni macam nk pecah dh...tu ar pengalaman yg aku xleh lupe..raya tahun ni macam2 hal..yang jadi..moga dipermudahkan segalanya...dan kenangan yg smpai bile2 aku xakan lupekan...:)
Ratu Syahadah
21080 Kuala Terengganu
11.49 pm...

0 comments on "keje giler?"

Post a Comment

Tuesday, September 14, 2010

keje giler?

Petang raya kedua aku ngan zack beraya ke umah ilah dekat kubang parit..kesempatan itu aku guna untuk ronda2 di kampung D****** B*****...just suka2..je..kalu jumpe alhamdulilah...tp ptg tu nasib xmenyebelahi ktorg..xjumpe...ktorg pun pg r beraya umah reda n ana...mlm tu dalam keletihan..aku xlayan dh msj masuk...esk pagi ye aku br check msj dr sape..terkejut aku..bile zack kate dia dh tahu kat mn tempat tu...dl tghari zack mai amik aku...ktorg beraya umah kembar n aisha...ptg tu sempat lg aku meronda kat area tu lg...tp kali ni Allah permudahkan jalan..aku jumpe jugak..tp dada aku berdebar..Allah sj yg tahu..smpai zack tegur..nape tangan ko smpai pucat xder darah..pastu sejuk sgt tangan aku time tu..ya Allah..teruk sgt aku rase...siap cover muka ngan speck hitam yg tak tahan tu..gelak besar aku ngan zack mase tu...tp semua tu xberakhir smpai situ je..raya kelima hawa lak..nk kenal..aduh..aku kate xyah ar lalu ikut situ..degil jugak nk lalu..lalu ar..bile dh lalu..aku tunjuk je..siap nk masuk...ish2..lebih2 sungguh minah tu..tp aku tahu dia sj nk acah aku..nk suh aku gelabah..mmg aku gelabah beb...dalam dada ni macam nk pecah dh...tu ar pengalaman yg aku xleh lupe..raya tahun ni macam2 hal..yang jadi..moga dipermudahkan segalanya...dan kenangan yg smpai bile2 aku xakan lupekan...:)
Ratu Syahadah
21080 Kuala Terengganu
11.49 pm...

No comments:

Post a Comment

 

Erti Perjalanan Hidup Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal