Tuesday, September 21, 2010

Pertemuan Yang Allah Tak Izinkan....

Posted by Ash at 5:58 PM

Pada raya ke 7 ex smkbb plan nk jumpe..aku plan kat hazlan bistro..tp bila pg..hazlan tutup lak..terpaksalah tukar plan..ana cadangankan pg t cafe...ktorg berkumpullah kat t cafe...tapi xramai pun dalam 9 org je..best jugak leh jumpe kawan2..lame dh xlepak2 mcm tu...tp xsemua yg nk join..xpe..janji ade jugak yg sudi...byk jugak yg ktorg share2 kat situ..tukar2 citer raya..n pengalaman blik raya...

Dalam tengah best2..duk borak2...datang sorg lg kawan ktorg..tambah ar co rum ktorg..hehehe...best jugak..mamat tu lagi poyo..dh ar mase scool..aku mmg anti sikit..tp skg dh matang kan..semua dh besar..ad kerjaya masing2..ok ar...walaupun ade kawan2 kate dia belagak..bagi aku..aku xkisah pun..janji dia layan kawan2 elok n ramah je..

Nak dijadikan citer..tetibe mamat tu ajak member aku sorang tu pg karok...member sorg ag tanye ar.."ko pergi ngan sape lagi"..jawapan yg best.." aku pi 5 org..3 pempuan n 2 lelaki, n gerenti xder maksiat"...tu aku xkisah..tp yg aku kesah..name yg dia sebut dalam list lelaki bersama dia..mase tu mamat tu kate dia tgu guys tu..hati aku mase tu nk pecah je aku rase..dalam hati xmo ar jumpe..kalu jumpe ape aku nk wat..ape aku nk cakap..senyum je...?? semua ade sebati dalam kepala aku...

Tapi Allah tu maha kaya..dia xnk bg aku jumpe someone tu..jadi ktorg blik dulu..br dia dtg...syukur sangat2...sb mase tu aku xsedia lg tuk jumpe dia..next time kalu ade jodoh..insyaAllah akan jumpe lg...:)

Ratu Syahadah...

51100 Kuala Lumpur..

0 comments on "Pertemuan Yang Allah Tak Izinkan...."

Post a Comment

Tuesday, September 21, 2010

Pertemuan Yang Allah Tak Izinkan....

Pada raya ke 7 ex smkbb plan nk jumpe..aku plan kat hazlan bistro..tp bila pg..hazlan tutup lak..terpaksalah tukar plan..ana cadangankan pg t cafe...ktorg berkumpullah kat t cafe...tapi xramai pun dalam 9 org je..best jugak leh jumpe kawan2..lame dh xlepak2 mcm tu...tp xsemua yg nk join..xpe..janji ade jugak yg sudi...byk jugak yg ktorg share2 kat situ..tukar2 citer raya..n pengalaman blik raya...

Dalam tengah best2..duk borak2...datang sorg lg kawan ktorg..tambah ar co rum ktorg..hehehe...best jugak..mamat tu lagi poyo..dh ar mase scool..aku mmg anti sikit..tp skg dh matang kan..semua dh besar..ad kerjaya masing2..ok ar...walaupun ade kawan2 kate dia belagak..bagi aku..aku xkisah pun..janji dia layan kawan2 elok n ramah je..

Nak dijadikan citer..tetibe mamat tu ajak member aku sorang tu pg karok...member sorg ag tanye ar.."ko pergi ngan sape lagi"..jawapan yg best.." aku pi 5 org..3 pempuan n 2 lelaki, n gerenti xder maksiat"...tu aku xkisah..tp yg aku kesah..name yg dia sebut dalam list lelaki bersama dia..mase tu mamat tu kate dia tgu guys tu..hati aku mase tu nk pecah je aku rase..dalam hati xmo ar jumpe..kalu jumpe ape aku nk wat..ape aku nk cakap..senyum je...?? semua ade sebati dalam kepala aku...

Tapi Allah tu maha kaya..dia xnk bg aku jumpe someone tu..jadi ktorg blik dulu..br dia dtg...syukur sangat2...sb mase tu aku xsedia lg tuk jumpe dia..next time kalu ade jodoh..insyaAllah akan jumpe lg...:)

Ratu Syahadah...

51100 Kuala Lumpur..

No comments:

Post a Comment

 

Erti Perjalanan Hidup Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal