Wednesday, July 21, 2010

Sweet Memory 2010

Posted by Ash at 11:17 AM
Nk gelak pun ade ngan dak2 ni plan bkn main..ni semua azua punye keje...kate nk jumpe kat dataran merdeka..nk cakap pasal personal...si syu n hawa lak xbantah kuar mlm2..sb ktorg mana ade kuar time2 mcm tu..aduh..tp azua punye hal..aku kuar ar jugak..dh ar lewat kul 11 lbh br kuar...konon cover line semua..suh aku amik gmbar kat bola besor..hahaha..last2 kek tgu kat dataran.. Tapi mmg best sb smbut kat dataran, xpernah lg smbut kat situ..joar ngan syed hawa pujuk suh join sb dh lewat mlm..bahaya kalau just pempuan je..mmg pengalaman yg xleh lupe..sb kena marah ngan dbkl..suh kosongkan dataran..dgn kek kat tangan bawak lh pi tasik titiwangsa.... Aku igtkan smpai kat situ je..last2 kat tasik titiwangsa kena lg teruk..diorg plan mmg tersusun ar..siap kena simbah ngan tepung beras..hahaha..tp yg paling best bukan besday girl je yg kena..semua yg join kena..siap kena calit ngan kek lagi..puas hati btul ar... Dah ar happening..ngan cahaya sportlight kat dataran tasik titiwangsa..mmg best ar berkejar kat situ ngan masing2 bawak tepung..mmg kenangan yg aku xakan lupe..terima kasih kawan2 yg plan semua ni..selama ni aku je yg plan nk kenakan korang..tp kali ni aku yg terkena..mmg abis2 san korang kenakan aku..hihihi.. p/s - korang mmg best..aku sayang korang semua...

0 comments on "Sweet Memory 2010"

Post a Comment

Wednesday, July 21, 2010

Sweet Memory 2010

Nk gelak pun ade ngan dak2 ni plan bkn main..ni semua azua punye keje...kate nk jumpe kat dataran merdeka..nk cakap pasal personal...si syu n hawa lak xbantah kuar mlm2..sb ktorg mana ade kuar time2 mcm tu..aduh..tp azua punye hal..aku kuar ar jugak..dh ar lewat kul 11 lbh br kuar...konon cover line semua..suh aku amik gmbar kat bola besor..hahaha..last2 kek tgu kat dataran.. Tapi mmg best sb smbut kat dataran, xpernah lg smbut kat situ..joar ngan syed hawa pujuk suh join sb dh lewat mlm..bahaya kalau just pempuan je..mmg pengalaman yg xleh lupe..sb kena marah ngan dbkl..suh kosongkan dataran..dgn kek kat tangan bawak lh pi tasik titiwangsa.... Aku igtkan smpai kat situ je..last2 kat tasik titiwangsa kena lg teruk..diorg plan mmg tersusun ar..siap kena simbah ngan tepung beras..hahaha..tp yg paling best bukan besday girl je yg kena..semua yg join kena..siap kena calit ngan kek lagi..puas hati btul ar... Dah ar happening..ngan cahaya sportlight kat dataran tasik titiwangsa..mmg best ar berkejar kat situ ngan masing2 bawak tepung..mmg kenangan yg aku xakan lupe..terima kasih kawan2 yg plan semua ni..selama ni aku je yg plan nk kenakan korang..tp kali ni aku yg terkena..mmg abis2 san korang kenakan aku..hihihi.. p/s - korang mmg best..aku sayang korang semua...

No comments:

Post a Comment

 

Erti Perjalanan Hidup Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal