Tuesday, December 21, 2010

Tragedi Disember...Penuh Kenangan...

Posted by Ash at 5:11 PM
19.12.2010 catat sejarah buat aku..dah lah tu first time kuar berdua ngan Dia..dia ajak aku pg umah abg n akk dia kat klang..punye lah takut asalnya..tp alhamdulilah..diorg layan aku mcm adk diorg..syukur sangat sb diorg leh terima aku yang serba kekurangan ini....

Tp ari tu banyak sgt tragedi..dengan keta dia tetibe rosak...kena tukar keta lg mse nk g jalan..hehehe..tu ar dugaan yang kitorg kena tempohi..tp aku tetap happy..lagi happy bile layan kerenah si comey anak buah dia..walaupun aku ni jenis kurang sikit ngan dak2..tp ok r ngan si anje tu..best layan dia walaupun letih nk jawab ape dia taye...hehe...

Tapi yang aku paling suka..aku mula kenal dia jenis yang mcm mana....baru aku nampak perangai dia sikit..tp aku respect r..sb dia leh sabar gak ngan kerenah aku...haha..aku kn degil bin degul...tp skali dia tinggikan sore..entah tetibe je feeling lebih...mula ar nk wat pakatan diam sedunia..hahaha..tp xlame yer..mn leh diam lame2..aku gak yg xtahan nti....

Baru ni baru plan xmo msj or chat seminggu..nk tgk jd mcm mn...baru satu hari.hati dh liba libu..xsenang duduk..last2 aku yg mengalah...dia tahan konon..xder makna yer..satu hr br xmsj..bertimbun soklan dia kumpul...hahaha...

Mmg aku xleh r serender...teruk kn mcm ni...tu xnikah lg..kalu dh nikah...jgn nk tinggal aku..hohoho..xsanggup nk duk umah sorg...dengan kate lain..mmg aku penakut kot..hahahaha....cian ar kat dia..mana2 nk pg..kena bawak aku...

erm..sebelum aku terlupe..minggu depan aku ke gambang..ade family day..dr aku xmo pg..last2 terbukak jugak pintu hati ni..gara2 akk ipar dia pujuk..hehe..bersedia ar aku..tuk jumpe bakal mak n bapak mentua..war..takut gak..seram sejuk je aku rase...tp ape pun kena tempoh jugak kan...bkn mak ayah dia je..tp semua adk beradik dia..tawakal je ar, semoga diorg terima aku seadanya..mcm anak dia terima aku..n aku terima cyg aku tu..amin.....

p/s- takut xabis2..nk leh smpai ari jumaat ni..abis ar kepala aku duk pikir...hehehe...

finish 5.10 pm.... 21/12/2010....selasa...

0 comments on "Tragedi Disember...Penuh Kenangan..."

Post a Comment

Tuesday, December 21, 2010

Tragedi Disember...Penuh Kenangan...

19.12.2010 catat sejarah buat aku..dah lah tu first time kuar berdua ngan Dia..dia ajak aku pg umah abg n akk dia kat klang..punye lah takut asalnya..tp alhamdulilah..diorg layan aku mcm adk diorg..syukur sangat sb diorg leh terima aku yang serba kekurangan ini....

Tp ari tu banyak sgt tragedi..dengan keta dia tetibe rosak...kena tukar keta lg mse nk g jalan..hehehe..tu ar dugaan yang kitorg kena tempohi..tp aku tetap happy..lagi happy bile layan kerenah si comey anak buah dia..walaupun aku ni jenis kurang sikit ngan dak2..tp ok r ngan si anje tu..best layan dia walaupun letih nk jawab ape dia taye...hehe...

Tapi yang aku paling suka..aku mula kenal dia jenis yang mcm mana....baru aku nampak perangai dia sikit..tp aku respect r..sb dia leh sabar gak ngan kerenah aku...haha..aku kn degil bin degul...tp skali dia tinggikan sore..entah tetibe je feeling lebih...mula ar nk wat pakatan diam sedunia..hahaha..tp xlame yer..mn leh diam lame2..aku gak yg xtahan nti....

Baru ni baru plan xmo msj or chat seminggu..nk tgk jd mcm mn...baru satu hari.hati dh liba libu..xsenang duduk..last2 aku yg mengalah...dia tahan konon..xder makna yer..satu hr br xmsj..bertimbun soklan dia kumpul...hahaha...

Mmg aku xleh r serender...teruk kn mcm ni...tu xnikah lg..kalu dh nikah...jgn nk tinggal aku..hohoho..xsanggup nk duk umah sorg...dengan kate lain..mmg aku penakut kot..hahahaha....cian ar kat dia..mana2 nk pg..kena bawak aku...

erm..sebelum aku terlupe..minggu depan aku ke gambang..ade family day..dr aku xmo pg..last2 terbukak jugak pintu hati ni..gara2 akk ipar dia pujuk..hehe..bersedia ar aku..tuk jumpe bakal mak n bapak mentua..war..takut gak..seram sejuk je aku rase...tp ape pun kena tempoh jugak kan...bkn mak ayah dia je..tp semua adk beradik dia..tawakal je ar, semoga diorg terima aku seadanya..mcm anak dia terima aku..n aku terima cyg aku tu..amin.....

p/s- takut xabis2..nk leh smpai ari jumaat ni..abis ar kepala aku duk pikir...hehehe...

finish 5.10 pm.... 21/12/2010....selasa...

No comments:

Post a Comment

 

Erti Perjalanan Hidup Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal